Samenvatting: China Shanghu bouwt een internationale gezondheidsdemonstratiezone

Home Travel Samenvatting: China Shanghu bouwt een internationale gezondheidsdemonstratiezone
Samenvatting: China Shanghu bouwt een internationale gezondheidsdemonstratiezone

CHANGSHU, China–()–Op 25 oktober 2018 verklaarde de 13e vergadering van de Conferentie van de Partijen bij de Ramsar Conventie over Wetlands dat Changshu op de lijst van de eerste “International Wetland Cities” ter wereld werd geplaatst, als erkenning van het succes van Changshu op het gebied van de bescherming van wetlandecosystemen. De prijs is aantoonbaar de meest invloedrijke op wereldschaal en onbetwistbaar. Het was tegen deze achtergrond dat het project van Changshu Shanghu International Health Demonstration Zone van start ging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.